Wat een fijne website!!

Beste Philippine,

Een jaar of 5 geleden je website ontdekt..wow wat een herkenning! Je hebt het zo goed verwoord en vooral het stuk over angst helpt mij!

 

3 gedachten over “Wat een fijne website!!

  1. Ik heb gelezen het is niet makkelijk om angst uit je hoofd te zetten angst is een gemene rot spanning ik loop er al 4 jaar mee angst is smerig je word heel naar voor de gek gehouden niemand kon mij helpen ik ben heel wat keren bang geweest door die exstreme angst al 4 jaar buschauffeur ben ik van beroep ging gewoon door en nu nog je wordt niet gek je gaat ook niet dood je slaat ook niet door daar ben je bang voor angst gaat ook weer weg als je lichaam uitgeput raakt dan voel je weer goed ik heb jullie webzeit gelezen daar heb ik wel wat aan ik heb dat meer gehoord wat jullie er in hebben gezet zal niet makkelijk zijn maar ik zet alles en ook alles om dat te volgen angst laten gaan hoe rot het ook voelde ik zeg een ding hoe rot het ook voelde er gebeurt niks angst kan op een gemene manier terug komen daar had ik moeite mee dat is het gemene van angst wat ik heb gelezen in jullie zeit ga ook proberen het zal.in begin moeilijk zijn ik hoop dat ik bericht terug krijg

    • Sorry dat ik nu pas reageer, ik heb je reactie over het hoofd gezien.

      Wat vervelend voor je dat je zoveel last hebt van angsten. Dat maakt het leven er niet makkelijk op. Fijn te horen dat wat hebt aan mijn website. Het stapje voor stapje is inderdaad hoe je het moet doen, en dat kost tijd. Het zal ook niet in een keer lukken. 2 stapjes naar voren, eentje terug.

      Als het je niet lukt, zou je aan je huisarts kunnen vragen om een therapeut om je erbij te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *